Review for our services

MANPLAST s-a înființat din dorința de a oferi clienților produse de înaltă calitate și de a face diferența în rândul competiției prin eleganța și calitatea serviciilor prestate. Deși este o companie înființată în 2006, a reușit să capete o legitimitate puternică în domeniile sale de actvitate prin profesionalism, seriozitatea cu care își tratează clienții, prin colaborări și lucrări, atât în România, cât și în Europa, și, nu în ultimul rând prin intermediul clientului mulțumit.

Tamplaria PVC/Aluminiu cu geam termopan este cea mai buna solutie pentru ferestre si usi deoarece ofera protectie termica si fonica net superioare tamplariei clasice din lemn. In acelasi timp se foloseste mult mai usor, nu isi pierde culoarea in timp, va ajuta sa economisiti bani prin prisma reducerii costurilor de incalzire a locuintei dvs. si este usor de intretinut.

Rulourile exterioare suprapuse reprezinta cea mai noua si mai moderna solutie de umbrire a ferestrelor. Se masoara si se monteaza doar impreuna cu tamplaria, adresandu-se proiectelor noi, caselor in constructie sau in proces de renovare si inlocuire a ferestrelor; Cutia de rulare, capacele cutiei si ghidajele laterale sunt din PVC iar lamelele din Aluminiu.

Fie ca va construiti o casa noua sau renovati o casa, usile noastre de garaj se vor potrivi perfect adaugand valoare si siguranta caminului dumneavoastra alaturi de o utilizare indelungata si silentioasa. Prin alegerea usilor de garaj de tip sectional castigul de spatiu este maxim. Usile de garaj se monteaza in spatele golului si se deschid prin culisare de-a lungul tavanului lasand libera intreaga intrare in garaj, cu un consum minim din spatiul interior al garajului.

Toate componentele ce intra in alcatuirea usilor de garaj produse de Manplast SRL sunt de cea mai buna calitate si corespund normelor europene in domeniu.